Decembra 2015 smo obiskali Romunijo (Bukarešta) in bili pozitivno presenečeni nad živahnostjo mesta in aktivnostmi, ki jih ponuja. V tej ponudbi zapisujemo informacije kako tja in nazaj z vključenimi 6 nočitvami in zajtrkom za samo 99 EUR na osebo (če bivata dva skupaj).

Bologna – Bukarešta – Bologna

V akciji letalske družbe Ryanair lahko za lete od aprila do konca junija dobite povratne letalske karte že za 15 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 21. do 27. aprila 2016. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage.

Na voljo je veliko terminov od aprila do konca junija. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Bukarešta

Namestitev in prevoz

V kombinaciji z zgoraj ugodno povratno letalsko karto (21. – 27. april 2016), smo poiskali tudi ugodno možnost namestitve. V zelo dobro ocenjenem hotelu Tranzzit Bucharest (ocena 8.1 / 10) boste za 6 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 168 EUR oziroma 84 EUR na osebo (če bivata dva skupaj v sobi). Več informacij dobite TUKAJ.

Bukarešta

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Bologni in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 391 times, 1 visits today)
0