Letošnje poletje začnite drugače. V tropih – gremo na Phuket! Povratna letalska karta iz Ljubljane in vključenih 9 nočitev za samo 597 EUR na osebo (če v sobi bivata dva skupaj). Preverite informacije v nadaljevanju zapisa.

Ljubljana – Phuket (Tajska) – Ljubljana

Na voljo je super ugoden termin za Phuket. Za povratno letalsko vozovnico iz Ljubljane boste odšteli zgolj 548 EUR (primer na sliki spodaj velja za termin od 14. do 24. junija 2016). V ceni vozovnice je poleg ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage.

Terminov po tej ceni je iz dneva v dan manj. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Pohitite z rezervacijo!

Phuket

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v enakem terminu, kot je zgoraj naveden za letalske karte. Za 9 nočitev v dvoposteljni sobi odlično ocenjenega hotela Phuket Tropical Inn boste odšteli samo 97 EUR oziroma slabih 49 EUR na osebo, če bivata dva skupaj. TOP PONUDBA! Več o namestitvi najdete TUKAJ.

Phuket

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben.

(Visited 943 times, 1 visits today)
0