V mesecu maju vam je na voljo nekaj zelo ugodnih terminov za nakup povratne letalske karte na Malto. Tja in nazaj lahko iz nam bližnjega letališča poletite že za 45 EUR. Malta pa med drugim ponuja tudi ugodne možnosti namestitev. Maj je odličen mesec za skok na Malto, saj so temperature ravno pravšnje. Preverite informacije kako do ugodnega dopusta v nadaljevanju zapisa.

Benetke – Malta – Benetke

Primer na sliki spodaj velja od 6. do 13. maja – za povratno letalsko kart iz Benetk boste odšteli samo 45 EUR. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage, na Malto pa vas bo popeljal nizkocenovni prevoznik Ryanair.

V kolikor boste iskali kakšen drug termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Coral Hotel Bugibba, Malta

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 1.178 times, 1 visits today)
0