Gremo na Karibe – Belize, mala država med Mehiko in Gvatemalo, ki skriva prečudovite plaže in zelo zanimivo zgodovino. Slednja je povezana tudi s civilizacijo Majev, še nedolgo tega pa je Belize spadal pod Veliko Britanijo. Imenovali so go tudi Britanski Honduras. V tem zapisu razkrivamo informacije za ugodne povratne letalske karte iz nam bližnjega letališča v Benetkah.

Benetke – Belize – Benetke

Za Belize so vam na voljo zelo ugodne povratne letalske karte iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Akcija velja za termine popotovanja do konca maja 2016, vozovnice pa lahko kupite že za 486 EUR. V ceni je vštet en kos ročne prtljage. Primer na sliki spodaj velja za termin od 27. aprila do 11. maja 2016 (486 EUR) – termin med prvomajskimi prazniki. Še nekaj primerov ugodnih datumov:

6. april – 20. april – 498 EUR

11. maj – 25. maj – 468 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum ni potreben za bivanje do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 422 times, 1 visits today)
0