WoooooW! Gremo v Jakarto (Indonezija) kar iz Ljubljane in to za samo 381 EUR. Povratna letalska karta s kombinacijo letov letalske družbe Air Serbia in Etihad.

Ljubljana – Jakarta (Indonezija) – Ljubljana

Primer na sliki spodaj velja za termin od 11. maja do 28. maja 2016. V tem obdobju boste za povratno letalsko karto odšteli vsega 381 EUR in to kar iz Ljubljane. Zares NORO UGODNA ponudba.

Termin med prvomajskimi prazniki: 27. april – 14. maj 2016 – 381 EUR

Na voljo je res ogromno terminov skozi celo leto; v kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Indonezija

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Vstop v državo – VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Informacije dobite TUKAJ.

(Visited 583 times, 1 visits today)
0