Super ugodne povratne letalske karte za Punta Cano (Dominikanska rep.) v marcu 2016. Če iščete popoln pobeg na toplo, bližino morja in ste zelo fleksibilni z datumi potovanj, potem je tole idealna ponudba za vas. Dominikanska republika skriva in ponuja precej več kot zgolj lažerno poležavanje na plaži čeprav tudi to sredi zime pri nas še kako paše. Prisluhnite popotniškemu podcastu našega dopisnika TUKAJ.

Ljubljana – Punta Cana (Dominikanska rep) – Ljubljana

Akcija letalske družbe Condor! Iz letališča v Ljubljani lahko v mesecu marcu 2016 poletite v Punta Cano (Dominikanska rep.) za okroglih 400 EUR. Na voljo je kar nekaj terminov – na sliki spodaj pa primer od 9. marca do 23. marca 2016 (400 EUR).

Še nekaj primerov:

9. marec – 16. marec 2016 – 400 EUR

14. marec – 23. marec 2016 – 400 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Dominikanska rep

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM – POMEMBNO – NIKAR NE POZABITE!

Slovenski državljani potrebujemo za obisk Dominikanske republike tudi vizum. Kje in kako ga pridobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 452 times, 1 visits today)
0