Fantastična priložnost za obisk Karibov (Deviški otoki). Posredujemo vam informacije kako lahko tja poletite za samo 371 EUR iz nam bližnjega večjega letališča. Na voljo ogromno terminov skozi celo leto.

Milano – Deviški otoki (St. Thomas) – Milano

V Saint Thomas (Deviški otoki) lahko poletite za samo 371 EUR iz letališča v Milanu (primer na sliki spodaj velja za termin med prvomajskimi prazniki in sicer od 26. aprila do 5. maja 2016). Na voljo je tudi veliko drugih terminov skozi celo leto – od aprila in celo za novo leto do konca meseca januarja 2017. Nepozabna destinacija za popotovanje. Priporočamo.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Deviški otoki

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Slovenskim državljanom vizum ni potreben.

Slovenski državljani lahko potujejo s potnim listom, katerega veljavnost mora biti najmanj šest mesecev na dan vstopa na Deviške otoke. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 1.364 times, 1 visits today)
0