Za New York ali Big apple kot mu radi rečemo, je na voljo en kup terminov v marcu, v katerih lahko tja in nazaj poletite z direktnim letom že za samo 348 EUR (družba Emirates. V aprilu lahko prav tako brez postanka poletite tja in sicer z United Airlines ali Alitalia za samo 372 EUR.

Milano – New York – Milano (Emirates)

Tja in nazaj lahko poletite brez postankov z eno izmed najboljših letalskih družb na svetu – Emirates. Z že vključeno dodatno prtljago boste za povratno letalsko karto odšteli samo 348 EUR (primer na sliki spodaj od 16. do 30. marca 2016). Na voljo je veliko terminov v marcu in tudi s povratkom v aprilu.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Milano – New York – Milano

(United Air. ali Alitalia)

Tudi v aprilu lahko z direktnim letom ugodno potujete v New York. Za povratno letalsko karto boste odšteli samo 372 EUR (primer na sliki spodaj od 6. do 13. aprila 2016). V primeru, ko letite z Alitalia imate vključen tudi dodaten kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Big apple

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 498 times, 1 visits today)
1