Super ponudba za sanjski oddih ali pa morda kar za poroko – Mauritius. Tja in nazaj lahko z nam bližnjega letališča v Milanu poletite za samo 414 EUR in to z direktnim letom! Poglejte primer spodaj. Pohitite z rezervacijo.

Milano – Mauritius – Milano

Na voljo vam je kar nekaj datumov z odhodi od maja pa vse do konca julija 2016. Tja in nazaj lahko poletite za NEVERJETNIH 414 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Na sliki spodaj primer od 15. do 23. maja 2016 (414 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage.

Še nekaj ugodnih terminov:

Od 22. do 30. maja 2016 – SAMO 414 EUR

Od 5. junija do 20. junija 2016 – SAMO 414 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Mauritius

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Informacije glede morebitnega vizuma najdete TUKAJ.

(Visited 530 times, 1 visits today)
0