Če iščete popoln pobeg na toplo, bližino morja in ste zelo fleksibilni z datumi potovanj, potem je tole idealna ponudba za vas. Dominikanska republika (La Romana) skriva in ponuja precej več kot zgolj lažerno poležavanje na plaži. Prisluhnite podcastu, ki ga je opravil naš član z enim izmed popotnikov, ki so se nedavno tega vrnili iz te eksotične dežele. Podcast najdete TUKAJ.

Milano – La Romana (Dom. Rep.) – Milano

Na voljo vam je kar nekaj datumov z odhodi od maja pa vse do konca leta 2016. Tja in nazaj lahko poletite za NEVERJETNIH 391 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Na sliki spodaj primer od 11. do 26. junija 2016 (391 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage.

Še nekaj ugodnih terminov:

Od 24. aprila do 8. maj 2016 – SAMO 391 EUR – TERMIN ZA 1. MAJ!

Od 22. oktobra do 6. novembra 2016 – SAMO 391 EUR (krompirjeve počitnice)

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

La Romana

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM – POMEMBNO – NIKAR NE POZABITE!

Slovenski državljani potrebujemo za obisk Dominikanske republike tudi vizum. Kje in kako ga pridobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 541 times, 1 visits today)
0