Gremo s kombinacijo letalskih kart v San Francisco (ZDA) kar iz Ljubljane in to v TOP terminu – prvomajski prazniki!

Ljubljana – Istanbul – Ljubljana

Ker gre v osnovi za akcijo letalskih kart iz Istanbula v ZDA, najprej rezervirajmo povratno letalsko karto do Istanbula. Primer na spodnji sliki velja za termin z odhodom v Istanbul 23. aprila in povratkom 7. maja 2016 za samo 135 EUR.

Na voljo so tudi drugi številni termini (od marca do junija), zato kombinacijo letov z Istanbulom iščite na povezavi TUKAJ.

Veza za San Francisco

Istanbul – San Francisco – Istanbul

Zdaj je potrebno poiskati samo še akcijsko ceno povratne letalske karte iz Istanbula v San Francisco. Primer na spodnji sliki velja za termin z odhodom iz Istanbula 24. aprila in povratkom 6. maja 2016 za samo 335 EUR.

Na voljo so tudi drugi številni termini (od marca do junija), zato kombinacijo letov z Istanbulom iščite na povezavi TUKAJ.

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku (Ljubljana) in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 379 times, 1 visits today)
1