Odlična priložnost za vse ljubitelje narave in eksotike – gremo na Madagaskar! Tja in nazaj z direktnim letom in vključeno dodatno prtljago za neverjetnih 387 EUR. Na voljo je kar nekaj terminov od maja pa vse do konca julija 2016.

Milano – Madagaskar – Milano

Na voljo vam je kar nekaj datumov z odhodi od maja pa vse do konca julija 2016. Tja in nazaj lahko poletite za NEVERJETNIH 428 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Na sliki spodaj primer od 3. do 18. julija 2016 (387 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage.

Še nekaj ugodnih terminov:

Od 22. do 30. maj 2016 – SAMO 387 EUR

Od 19. do 27. junija 2016 – SAMO 387 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Madagaskar

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POMEMBNO – VIZUM

Za Madagaskar slovenski državljani potrebujemo vizum. Kje in kako do njega izveste TUKAJ.

(Visited 526 times, 1 visits today)
0