Sri Lanka (Colombo) – neokrnjena narava, peščene plaže, budistični in hindujski templji in številne druge znamenitosti vas bodo navdušile in očarale. Je idealna destinacija za raziskovanje in “backpacking” način potovanja..

Munchen – Colombo (Sri Lanka) – Munchen

Na voljo so super ugodne povratne letalske karte v Colombo (Sri Lanka) iz nam bližnjega letališča v Munchnu. Tja in nazaj lahko poletite za samo 371 EUR. Na sliki spodaj termin med prvomajskimi prazniki in sicer od 26. aprila do 11. maja 2016.

V ceni letalske vozovnice je vštet en kos ročne prtljage. Na voljo je veliko terminov od aprila pa vse do konca junija 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Colombo (Sri Lanka)

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

S 1. januarjem 2012 Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij je dostopnih na naslednji spletni stranihttp://www.eta.gov.lk

(Visited 423 times, 1 visits today)
0