Tokrat ugodna ponudba za še eno zanimivo državo v Južni Ameriki – Urugvaj. V Montevideo lahko poletite že za vsega 309 EUR iz Munchna.

Munchen – Urugvaj (Montevideo) – Urugvaj

Primer na sliki spodaj velja za termin od 27. maja do 7. junija 2016 (309 EUR). V ceni letalske vozovnice je vštet en kos ročne prtljage. Na voljo je kar nekaj terminov po takšni ali podobni ceni. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Urugvaj

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Pred potovanjem vam vedno svetujemo, da preverite ali so za vašo destinacijo potrebni kakšni vizumi. Za Urugvaj najdete informacije TUKAJ.

(Visited 264 times, 1 visits today)
0