Še ena super ugodna ponudba! Južna Amerika – Argentina za samo 339 EUR iz letališča v Munchnu in to v času prvomajskih praznikov. TOP PONUDBA!

Munchen – Argentina (Buenos Aires, Južna Amerika) – Munchen

Na sliki spodaj je primer povratne letalske karte iz Munchna v Buenos Aires za samo 339 EUR v terminu od 16. aprila do 1. maja 2016. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage.

Po ugodnih cenah so na voljo tudi številni drugi termini. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Argentina (Južna Amerika)

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Pred potovanjem vam vedno svetujemo, da preverite ali so za vašo destinacijo potrebni kakšni vizumi. Za Argentino najdete informacije TUKAJ.

(Visited 256 times, 1 visits today)
0