AKCIJA! V mesecu oktobru in novembru so na voljo ugodne povratne letalske karte v “big apple” – New York (ZDA). Iz Ljubljane lahko tja poletite za samo 478 EUR. Termine po tej ceni najdete od avgusta pa vse do decembra, rezervacijo pa je potrebno opraviti najkasneje do 24.2.2016. Od avgusta do novembra so idealni meseci za obisk New Yorka.

Povratna karta iz Ljubljane v New York

Na voljo vam je tudi super termin v času krompirjevih počitnic – primer spodaj od 26. oktobra do 8. novembra 2016 za samo 478 EUR. V ceni letalske vozovnice imate vključeno ročno prtljago in en kos “check-in” prtljage. Idealno, da se pripravite za shopping. 🙂

Še nekaj primerov ugodnih datumov:

12. oktober – 25. oktober – 478 EUR

7. september – 13. september – 478 EUR

14. september – 27. september – 478 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Iz Ljubljane v NY

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 341 times, 1 visits today)
0