Na voljo je kar nekaj zelo ugodnih povratnih letalskih kart v prestolnico Bosne in Hercegovine – Sarajevo. Tja in nazaj lahko iz Ljubljane z letalskim prevoznikom Adria Airways poletite za samo 93 EUR. Na voljo je kar nekaj terminov od aprila do junija. Tudi nekoliko daljši termin v času prvomajskih praznikov.

Ljubljana – Sarajevo – Ljubljana

Primer na sliki spodaj velja za termin od 6. do 11. maja 2016 po ceni 93 EUR. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.

Na voljo je veliko terminov od aprila do junija, nekaj primerov pa je tukaj:

15. april – 18. april – 93 EUR

20. april – 27. april – 93 EUR

25. april – 6. maj – 93 EUR

18. maj – 25. maj – 93 EUR

13. junij – 19. junij – 93 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Sarajevo

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi zelo ugodno možnost namestitve. V hotelu Hayat Sarajevo vam je v dvoposteljni sobi na voljo 5 nočitev za samo 128 EUR. To znese 64 EUR na osebo (če potujeta in bivata dva skupaj). Informacije o hotelu in ponudbi dobite TUKAJ.

Hotel Hayat Sarajevo

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 320 times, 1 visits today)
0