Našli smo zelo ugodne termine za rajski dopust na Maldivih! Na Male lahko z nam bližnjega letališča v Benetkah poletite za samo 423 EUR in to kar z eno boljših družb ta hip – Turkish Airlines. V ceni vozovnice imate vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.

Benetke – Male (Maldivi) – Benetke

Na sliki spodaj je termin od 22.maja do 5. junija 2016 po ceni 423 EUR. Na voljo je kar nekaj terminov v mesecu maju in juniju. Še en primer:

19. junij – 27. junij – 423 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (ang. stran Momondo).

Male (Maldivi)

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno namestitev za dve osebi v terminu od 23. maja do 5. junija 2016. Za 13 nočitev v dvoposteljni sobi v Ui Innu boste odšteli samo 364 EUR. Cena velja za 2 osebi. V ceni imate vključen tudi zajtrk. Podrobne informacije o ponudbi najdete TUKAJ (angleška stran Momondo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Informacije o morebitnih vizumih, ki jih potrebujete za potovanje dobite TUKAJ.

(Visited 1.148 times, 1 visits today)
0