Mumbai (Indija) – trgovsko in finančno središče Indije čaka, da ga spoznate iz prve roke. Gre za najbolj naseljeno mesto v Indiji in peto najbolj naseljeno mesto na svetu. Je hkrati tudi odlična izhodiščna točka za raziskovanje preostalega dela čudovite Indije. Na voljo vam je povratna letalska karta iz letališča v Zagrebu za samo 412 EUR.

Letalska karta Zagreb – Mumbai – Zagreb

Z letališča v Zagrebu lahko v Indijo poletite za samo 412 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 12. aprila do 25. aprila 2016. Letalska karta s ceno 412 EUR vam je na voljo tudi v času prvomajskih praznikov. Termine s to ceno najdete od aprila do junija.

V ceni vozovnice imate poleg ročne, vključen tudi en kos “check-in” prtljage.

26. april – 9. maj 2016 – 412 EUR – termin med prvomajskimi prazniki

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Letalska karta Zagreb - Mumbai - Zagreb

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Indija je uvedla elektronski vizum (e-vizum), ki slovenskim državljanom omogoča vstop v Indijo preko 16 mednarodnih letališč. Podrobnejše informacije so dosegljive na naslednji povezavi https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html oz. na Veleposlaništvu Indije v Ljubljani. Več si preberite TUKAJ.

(Visited 205 times, 1 visits today)
0