Obiščite francosko prestolnico – Pariz. Povratne letalske karte za mesto zaljubljenih so vam na voljo že za 25 EUR. Tja vas popelje nizkocenovni letalski prevoznik Ryanair.

Primer povratne letalske karte

Benetke – Pariz – Benetke

Primer na sliki spodaj velja za termin od 11. do 15. marca 2016. Za povratno letalsko karto boste odšteli samo 25 EUR. V ceni vozovnice imate vključen en kos ročne prtljage.

Na voljo so tudi drugi termini v mesecu marcu po tej ceni. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Povratne letalske karte Benetke - Pariz - Benetke

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v Parizu. V dobro ocenjenem Comfort Hotel Paris La Fayette boste za 4 nočitve v dvoposteljni sobi odšteli samo 227 EUR oziroma 113,5 EUR na osebo (če bivata dva skupaj). Informacije o hotelu in rezervacijo lahko najdete TUKAJ.

Povratne letalske karte za Pariz, hotel

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 619 times, 1 visits today)
1