Super ponudba za sanjski oddih ali pa morda kar za poroko – Mauritius. Tja in nazaj lahko z nam bližnjega letališča v Zagrebu poletite za samo 580 EUR. Poglejte primer spodaj. Našli smo samo en termin, je bolj LAST MINUTE narave, a ga je za to ceno vsekakor vredno izkoristiti. Pohitite z rezervacijo.

Zagreb – Frankfurt – Zagreb

Najprej bomo rezervirali letalske karte iz Zagreba v Frankfurt. Ker so najugodnejše povezave s Frankfurtom en dan pred odhodom na Mauritius in en dan po prihodu iz Mauritiusa, rezerviramo termin od 27. februarja do 15. marca 2015. Cena povratne vozovnice z letalskim prevoznikom Croatia Airlines je 180 EUR. V ceni imate poleg ročne, vključen še en kos “check-in” prtljage.

Mauritius

Frankfurt – Mauritius – Frankfurt

Zdaj, ko imamo rezervirane karte do Frankfurta, pa lahko opravimo še rezervacijo kart z direktnim letom na Mauritius. Za povratno letalsko karto z odhodom 28. februarja in povratkom 14. marca 2016 boste odšteli natanko 400 EUR. Pazite – za morebitno dodatno prtljago bo potrebno doplačilo, saj je v ceni vključena samo ročna prtljaga.

Mauritius

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Informacije glede morebitnega vizuma najdete TUKAJ.

(Visited 788 times, 1 visits today)
0