V mesecu aprilu so na voljo povratne letalske karte iz letališča v Zagrebu v “big apple” – New York (ZDA) za samo 451 EUR. Gre za ruskega prevoznika Aeoroflot, v ceni letalske vozovnice pa je poleg ročne prtljage vključena tudi “check-in” prtljaga.

Zagreb – New York (ZDA) – Zagreb

ZDA

Primer na sliki spodaj velja za termin od 11. aprila od 18. aprila 2016 (451 EUR). Na voljo so vam tudi drugi ugodni termini v aprilu. Da vas še enkrat spomnemo – v ceni letalske karte je poleg ročne prtljage vključen tudi en kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 190 times, 1 visits today)
0