Rusija s svojo bogato zgodovino ponuja za vsakogar nekaj. Za vas smo našli fantastično priložnost za ogled prestolnice. Moskva vam je v številnih terminih od marca do maja na voljo po zelo ugodnih cenah – že za 142 EUR. V času prvomajskih praznikov pa že za 156 EUR.

Benetke – Moskva – Benetke

V rusko prestolnico lahko poletite za vsega 142 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Z letalskih prevoznikom Turkish Airlines imate v ceni letalske vozovnice vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na sliki spodaj je primer z odhodom 11. in povratkom 18. aprila 2016 (142 EUR).

Na voljo so številni termini od marca pa vse do maja. Tudi čez prvomajske praznike. Nekaj primerov ugodnih datumov prilagamo:

14. marec – 21. marec 2016 – 142 EUR

4. april – 11. april 2016 – 142 EUR

25. april – 2. maj 2016 – prvomajski termin – 156 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Moskva

Namestitev in prevoz

Moskva nudi tudi kar nekaj zelo dobro ocenjenih hotelov z zelo ugodnimi paketi bivanja. V Hotelu Slavyanka Moskva boste za 7 nočitev (termin od 11. do 18. aprila) v dvoposteljni sobi odšteli samo 275 EUR oziroma 137,5 EUR na osebo (če bivata dva skupaj). V ceni je vključen tudi zajtrk. Informacije o hotelu in možnost rezervacije najdete TUKAJ (angleška stran Momondo).

Hotel, Moskva

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Nikar ne pozabite, da moramo državljani Slovenije pred obiskom Rusije poskrbeti tudi za vizum. Več informacij kako ga pridobite, dobite TUKAJ.

(Visited 253 times, 1 visits today)
1