Nora ponudba za oddih in razikovanje v Marrakechu (Maroko). Tja in nazaj lahko iz letališča v Milanu poletite za samo 33 EUR. Poiskali smo tudi cenovno ugodno možnost namestitve z zajtrkom kjer v primeru, da bivata in potujeta dva skupaj, aranžma pride samo 93 EUR na osebo. SUPER PRILOŽNOST! Zgrabite jo.

Milano – Marrakech (Maroko) – Milano

Našli smo ugodno povratno letalsko karta iz Milana v Marrakech (Maroko). Tja in nazaj lahko z letalskim prevoznikom Ryanair poletite za samo 33 EUR. Na sliki spodaj je predstavljen termin od 12. do 18. marca 2016. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage.

Na voljo so tudi drugi ugodni termini po tej ceni. Še en primer:

19. marec – 25. marec 2016 – 33 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

V nadaljevanju prispevka smo predstavili tudi ugodno možnost namestitve.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v terminu od 12. do 18. marca v Marrakechu (Maroko). Za 6 nočitev v dvoposteljni sobi in vključenem zajtrku boste v hotelu Tachfine odšteli samo 120 EUR (60 na osebo, če dva bivata skupaj). Informacije o tem dobro ocenjenem hotelu najdete TUKAJ (angleška stran Momondo).

Tachfine hotel Marrakech Maroko

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum ni potreben za bivanje do 90 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 786 times, 1 visits today)
0