Super priložnost za nakup povratne letalske karte v Čile. Tja in nazaj lahko v tej ponudbi poletite za samo 382 EUR iz letališča v Milanu. Na izbiro je kar nekaj terminov v maju 2016.

Milan – Santiago de Chile (Čile) – Milan

V terminu od 9. do 24. maja 2016 lahko v Čile poletite za samo 382 EUR (primer na sliki spodaj).  Na voljo je veliko terminov v mesecu maju. V ceni letalske karte je poleg ročne prtljage vključen tudi en kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Čile

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj za čas trajanja potovanja po Čilu. Več informacij najdete TUKAJ.

(Visited 262 times, 1 visits today)
0