V aprilu lahko izkoristite ugodne povratne letalske karte iz nam bližnjega letališča v Zagrebu za Berlin. Tja in nazaj lahko poletite že za 90 EUR. Nemška prestolnica nudi ogromno zanimivih muzejev in je sploh zaradi svoje bogate zgodovine in ugodnih letalskih povezav ena izmed vse bolj obiskanih destinacij tudi s strani slovenskih turistov.

Zagreb – Berlin – Zagreb

Tja iz nazaj lahko ugodno poletite iz nam bližnjega letališča v Zagrebu. Na sliki spodaj je primer za termin od 15. do 20. aprila 2016 (90 EUR). V ceni letalske vozovnice je vključena ročna prtljaga. Na voljo je kar nekaj terminov v aprilu 2016.

Še nekaj primerov ugodnih terminov:

8. april – 13. april – 90 EUR

10. april – 15. april – 100 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (angleška stran Momondo).

Berlin

Namestitev in prevoz

V terminu od 15. do 20. aprila smo poiskali tudi ugodno možnost namestitve. V dobro ocenjenem hotelu EasyHotel Berlin vam je 5 nočitev v dvoposteljni sobi na voljo za samo 204 EUR oziroma 102 EUR na osebo (če dva bivata skupaj). Informacije o hotelu dobite TUKAJ (angleška stran Momondo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 250 times, 1 visits today)
0