Južnoafriška Republika vas pričakuje! V tem zapisu vam predstavljamo informacije, kjer lahko rezervirate letalsko karto za JAR – Johannesburg že za 359 EUR.

Milano – Johannesburg – Milano

Iz Milana lahko v Johannesburg poletite že za 359 EUR. V ceni letalske vozovnice je vštet en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na primeru spodaj predstavljamo termin od 8. do 23. maja 2016 (359 EUR). Na voljo so tudi številni drugi termini od aprila pa vse do oktobra 2016.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Johannesburg

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Nikar ne pozabite!

Državljani Republike Slovenije potrebujemo za obisk JAR tudi ustrezen vizum. Kje in kako ga dobite, si preberite TUKAJ.

(Visited 156 times, 1 visits today)
0