Nora priložnost za obisk Brazilije še pred začetkom olimpijskih iger. V Rio de Janeiro lahko kar iz Ljubljane s samo enim postankom poletite za samo 565 EUR. Našli smo sicer samo dva termina (od 13.6. do 1.7. in od 20.6. do 1.7.), a obstaja velika verjetnost, da izbrskate še kakšno kombinacijo po podobni ceni.

Ljubljana – Frankfurt – Ljubljana

Za povratno letalsko karto iz Ljubljane do Frankfurta boste z odhodom 13. junija in povratkom 2. julija odšteli samo 135 EUR. Tja boste poleteli s slovenskim prevoznikom Adria Airways. V ceni vozovnice imate poleg ročne prtljage vključen še en kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali druge termine vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Rio de Janeiro

Frankfurt – Rio de Janeiro – Frankfurt

Za povratno letalsko karto z direktnim letom iz Frankfurta do Rio de Janeiro z odhodom 13. junija in povratkom 2. julija boste odšteli samo 430 EUR. Tja boste poleteli s prevoznikom Condor. V ceni vozovnice imate poleg ročne prtljage vključen še en kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali druge termine vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Rio de Janeiro

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Informacije o morebitnih vizumih dobite TUKAJ.

(Visited 340 times, 1 visits today)
0