Obiščite prestolnico Kenije – Nairobi. Poleg ogleda mesta vam Nairobi nudi tudi odlično izhodišče za raziskovanje ostalih delov Kenije in puščave. Zagotovo odlična destinacija za ljubitelje narave, trekkinga in safarija.

Milano – Nairobi (Kenija) – Milano

Na voljo je veliko terminov za popotovanje v Nairobi – vse od marca pa do junija. Za primer spodaj smo vzeli termin med prvomajskimi prazniki in sicer od 21. aprila do 7. maja 2016. Za povratno letalsko karto z British Airways boste v tem času odšteli samo 382 EUR iz Milana.

V ceni letalske vozovnice imate vštet en kos ročne prtljage. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Še nekaj primerov terminov, ki smo jih izbrskali po podobnih cenah:

27. april – 7. maj – 383 EUR (British Airways)

3. maj – 13. maj – 384 EUR (Turkish Airlines) – vključena tudi “check-in” prtljaga

8. junij – 18. junij – 384 EUR (Turkish Airlines) – vključena tudi “check-in” prtljaga

Nairobi

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenskim državljanom je vizum potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest mesecev na dan vstopa v državo.

Septembra 2015 je Kenija uvedla t.i. elektronski vizum (e-vizum). Več informacij kje in kako ga pridobite dobite TUKAJ.

(Visited 225 times, 1 visits today)
0