Fantastična priložnost za popotovanje po Aziji. V tem zapisu vam predstavljamo kako z rezervacijo letalskih kart obiskati Malezijo, Tajsko, Mjanmar in Vietnam v enem potovanju za samo 563 EUR. Azija čaka, da jo odkrijete!

Budimpešta – Kuala Lumpur (Malezija – Azija) – Budimpešta

Azija v malem

Kuala Lumpur (Malezija) – Bangkok (Tajska)

Po dvodnevnem ogledu Kuala Lumpurja lahko 14. junija v Bangkok poletite za samo 27 EUR.

Azija

Bangkok (Tajska) – Yangon (Mjanmar)

Azija

Yangon (Mjanmar) – Ho Chi Minh (Vietnam)

Po štirih dneh in pol v Mjanmaru se odpravimo še v zadnjo državo naše “turneje” v Aziji – Vietnam. Iz Yangona lahko z direktnim letom 22. junija v Ho Chi Minh poletite za samo 72 EUR.

Azija

Ho Chi Minh (Vietnam) – Kuala Lumpur (Malezija)

Iz Ho Chi Minha se boste v Kuala Lumpur vrnili še isti dan, kot imate let nazaj v Evropo. Iz omenjenega mesta lahko v prestolnico Malezije 26. junija poletite za samo 51 EUR.

POZOR – bodite pozorni pri rezervaciji tega leta, da izberete pravilen let, ki naj bo jutranji!

Azija

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POZOR – VIZUMI

V kolikor se odločite za popotovanje po Aziji, morate vsekakor preveriti kako je z vizumi v posameznih državah. V pomoč vam dajemo povezave za vsako državo spodaj:

MALEZIJA

TAJSKA

MJANMAR

VIETNAM

(Visited 374 times, 1 visits today)
0