Ponuja se super ugodna priložnost za prvi maj v Istanbulu! V tem zapisu vam predstavljamo kako za samo 209 EUR do povratne letalske karte iz Ljubljane in 5 nočitev v zelo dobro ocenjenem hotelu, vključno z zajtrkom (v primeru, da potujeta dve osebi skupaj). Istanbul čaka, da ga odkrijete! 🙂

Ljubljana – Istanbul (Turčija) – Ljubljana

V terminu od 27. aprila od 2. maja smo našli ugodne povratne letalske vozovnice iz Ljubljane. V Istanbul in nazaj vas Air Serbia popelje že za 114 EUR.

V ceni letalske vozovnice imate vključeno en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo so tudi številni drugi termini. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Istanbul

Namestitev in prevoz

V terminu od 27. aprila do 2. maja smo poiskali tudi ugodno namestitev. Našli smo zelo dobro ocenjen hotel Sarnic Istanbul. Tam boste za 5 nočitev v dvoposteljni sobi z vključenim zajtrkom odšteli samo 190 EUR oziroma samo 95 EUR na osebo (če potujeta in bivata dva skupaj). Glejte sliko spodaj. Rezervacijo in informacije o hotelu najdete tukaj.

Sarnic Hotel Istanbul

Za namestitev priporočamo, da preverite tudi ponudbo preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si. V osebnem mnenju dodobra predstavi njihove prednosti.

POZOR! 

Potni list mora biti ob vstopu v Turčijo veljaven še najmanj 6 mesecev. Turške oblasti opozarjajo, da je potrebno imeti v potnem listu vsaj eno prazno stran za žige mejnih oblasti.

(Visited 602 times, 1 visits today)
0