V tem zapisu vam razkrivamo kako zelo ugodno popotovati v Perth (Avstralija). Tja in nazaj lahko s kombinacijo letalskih kart poletite za samo 573 EUR. Sledite primerom spodaj.

Milano – Kuala Lumpur (Malezija) – Milano

Najprej poiščimo ugodno povezavo z Kuala Lumpurjem. Tja in nazaj lahko ugodno poletite z Oman Air. Za povratno letalsko karto od 3. aprila do 22. aprila 2016 boste odšteli samo 386 EUR. Glejte primer na spodnji sliki.

Na voljo so tudi drugi termini ugodnih povratnih letalskih kart:

1.5. – 20.5.2016 – 386 EUR

Letalske karte, Malezija

Kuala Lumpur – Perth (Avstralija) – Kuala Lumpur

Iz Kuala Lumpurja se vam ponuja super ugodna možnost povratnega leta v Avstralijo – mesto Perth. Tja in nazaj lahko v terminu od 5. aprila do 21. aprila poletite za samo 187 EUR z letalskim prevoznikom Air Asia. Glejte sliko spodaj.

Na voljo so tudi drugi termini ugodnih povratnih letalskih kart:

4.5. – 19.5.2016 – 198 EUR

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

VIZUM

Slovenskim državljanom je za vstop v Avstralijo potreben vizum. Kje in kako ga pridobite vam svetujemo, da si preberete tukaj.

(Visited 962 times, 1 visits today)
0