Super ponudba za sanjski oddih ali pa morda kar za poroko – Mauritius. Tja in nazaj lahko z letalskim prevoznikom Meridiana poletite za samo 495 EUR. Poglejte primer spodaj.

Milano – Mauritius – Milano

Po tej ceni smo našli povratno letalsko karto samo za en termin in sicer od 29. aprila do 16. maja 2016, a je cena zares fantastična (495 EUR). Svetujemo vam, da rezervacijo opravite čim prej, saj je vprašanje koliko vozovnic je sploh na voljo po tej ceni. Gre pa za znižano ceno v sklopu akcije letalskega prevoznika Meridiana, ki je aktualna do 10. februarja.

Mauritius

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite tudi ponudbo preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum ni potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest mesecev na dan vstopa v državo.

(Visited 298 times, 1 visits today)
0