Danes smo našli super ugodno možnost za “city-break” na Poljskem. Varšava vam je na voljo za samo 107 EUR na osebo (če potujeta in bivata dva skupaj), v ceni pa je vključena povratna letalska karta iz letališča v Bologni in kar 5 nočitev v dvoposteljni sobi super ocenjenega hotela.

Bologna – Varšava – Bologna

V terminu od 4. do 9. marca smo našli zelo ugodne povratne letalske vozovnice za obisk poljske prestolnice – Varšave. Tja in nazaj lahko v navedenem terminu poletite za samo 39 EUR, v ceni pa imate vključen en kos ročne prtljage. Rezervacijo lahko opravite TUKAJ.

V kolikor boste iskali sebi najbolj primeren termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi cenovno ugodno možnost namestitve. V zelo dobro ocenjenem (ocena 8,3 / 10) Hetman hotelu boste za 5 nočitev v dvoposteljni sobi odšteli samo 135 EUR (68 EUR na osebo, če potujeta in bivata dva skupaj). Cena velja za enak termin kot je zgoraj naveden za letalske vozovnice. Informacije o namestitvi in rezervacijo lahko opravite TUKAJ.

Hetman hotel

Za namestitev priporočamo, da preverite tudi ponudbo na portalu AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJPreberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Bologni in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

(Visited 245 times, 1 visits today)
0