Fantastična priložnost za ugoden oddih v Grčiji. Krf vam je v tej ponudbi s povratnimi letalskimi kartami in kar 7 vključenimi nočitvami na voljo že za neverjetnih 134 EUR (če potujeta in bivata dva skupaj). Če namestitvi vključite še zajtrk, pa vse skupaj znese samo 183 EUR na osebo (če potujeta in bivata dva skupaj).

Benetke – Krf (Grčija) – Benetke

Na Krf in nazaj lahko poletite z nizkocenovnim prevoznikom Ryanair z nam bližnjega letališča v Benetkah. Za termin od 1. do 8. maja 2016 so vam na voljo povratne letalske vozovnice za samo 61 EUR. V ceni imate vključen en kos ročne prtljage, kar bo za en teden v Grčiji ravno dovolj.

Na voljo so vam tudi drugi termini po tako ugodnih cenah. V koliko boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Na voljo vam je v super ugodna namestitev tem terminu (1. – 8.5.2016) – v Sunset Corfu hotelu. Hotel ima zelo dobro oceno s strani potnikov, ki so v njemu že bivali. Za 7 nočitev v dvoposteljni sobi (studiu) boste plačali samo 146 EUR (73 EUR na osebo). Če se odločite za nočitve z zajtrkom v enaki sobi, pa aranžma namestitve z zajtrkom za dve osebi znese 244 EUR (oziroma 122 EUR na osebo, če bivata dva skupaj). Informacije o namestitvi in možnost rezervacije najdete TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite tudi ponudbo na portalu AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJPreberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

(Visited 502 times, 1 visits today)
0