London – ena izmed največjih prestolnic v Evropi vas v tej ponudbi pričakuje za samo 187 EUR in to z vključeno povratno letalsko vozovnico iz Trsta in kar štirimi vključenimi nočitvami v samem središču mesta. Cena velja v primeru, da potujeta dva skupaj.

Letalska karta Trst – London – Trst

Iz letališča v Trst lahko v London poletite za samo 39 EUR. Na voljo je kar nekaj ugodnih terminov, naš primer na sliki spodaj pa se navezuje na termin od 19. do 23. aprila 2016. Tja in nazaj letite z nizkocenovnim prevoznikom Ryanair, v ceni vozovnice pa imate vključen en kos ročne prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo ugodno možnost namestitve v terminu od 19. do 23. aprila 2016. Na spletni strani Momondo lahko najdete zelo ugodno hotelsko ponudbo in sicer 295 EUR (148 EUR na osebo če bivata dva skupaj) za 4 nočitve v dvoposteljni sobi Stanley House hotela in to kar v samem središču Londona.

London Stanley House

Za namestitev priporočamo, da preverite tudi ponudbo na portalu AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Trstu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

Turistični vodič

Preko spletne strani Bookdepository si lahko zelo ugodno naročite svoj lasten Lonely Planet vodič po Londonu in to za samo 7,19 EUR. Dostavili vam ga bodo kar v vaš poštni nabiralnik in to BREZPLAČNO. Naročilo lahko oddate TUKAJ.

(Visited 732 times, 1 visits today)
0