Mehika vam je iz Zagreba na voljo po zares NORI ceni – tja in nazaj za samo 460 EUR. Našli smo samo en termin po tej ceni, a je zato ta vreden “greha”. Mehika že dolgi ni bila tako dostopna iz nam bližnjih letališč. Preverite ponudbo spodaj.

Koln – Cancun (Mehika) – Koln

V osnovi gre za zelo ugodno letalsko karto iz Kolna. Od tam lahko v Mehiko (Cancun) poletite za natanko 300 EUR v terminu od 24. februarja do 6. marca 2016. Glejte spodnjo sliko:

Zagreb – Koln – Zagreb

Zdaj, ko imamo rezervirano letalsko karto iz Kolna do Mehike in nazaj, pa lahko poiščemo še ugodno povezavo iz naših bližnjih letališč. Iz Zagreba lahko v Koln poletite 23. februarja in si hkrati rezervirate tudi povratni let iz Kolna v Zagreb za 7. marec. Za to letalsko karto boste odšteli zgolj 160 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo na Booking.com in preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

VIZUM

Imetniki navadnih potnih listov RS vizuma za vstop v Mehiko ne potrebujejo za bivanje do 180 dni. Navedeno velja za obiske (turistične, poslovne, zasebne) oziroma za neplačljive dejavnosti.

(Visited 332 times, 1 visits today)
0