Lanzarote – še eden izmed otokov Kanarskega otočja, kamor lahko za en teden odpotujete po zares ugodni ceni. Obiščite eno najbolj popularnih destinacij slovenskih turistov. Gre za tretji najbolj naseljen otok navedenega otočja, ki ponuja veliko zanimivosti. Obiščite Rancho Texas park, nacionalni park Timanfaya, plažo Papagayo in druge atrakcije. Brez obveznega potapljanja seveda na gre.

Bologna – Lanzarote (Kan. otoki) – Bologna

Z letalsko družbo Ryanair so vam na voljo ugodne letalske vozovnice za otok Lanzarote iz nam bližnjega letališča v Bologni. V terminu od 8. do 15. maja lahko tja in nazaj poletite za samo 101 EUR. V ceni je vključen en kos osebne prtljage.

Na voljo je še nekaj drugih ugodnih terminov. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Primer namestitve

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo tudi preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Bologni in nazaj v vaš kraj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

Primer Rent a car ponudbe

Da boste lahko raziskali celoten otok Lanzarote, pa vam je na voljo tudi zelo ugoden najem avta. Za sedem dni najema (termin 8. – 15.5.2016) boste namreč odšteli borih 67 EUR oziroma 33,5 EUR na osebo. Na Kanarskih otokih je ravno najem avta zaradi zelo ugodnih ponudb najbolj popularen način popotovanja.

(Visited 1.217 times, 1 visits today)
0