Abu Dhabi (ZAE) – Združeni Arabski Emirati so v zadnjih desetletjih naredili pravi arhitekturni in razvojni preobrat. Postali so ena najbolj zanimivih nakupovalnih, športnih in raziskovalnih destinacij za popotovanje. V tem prispevku najdete informacije kako v njihovo prestolnico s povratnimi letalskimi vozovnicami odpotovati kar iz domače Ljubljane za neverjetnih 328 EUR.

Ljubljana – Abu Dhabi (ZAE) – Ljubljana

Tja in nazaj lahko iz letališča na Brniku (Ljubljana) poletite za vsega 328 EUR. Primer na sliki spodaj je za termin od 17. do 24. februarja 2016 (328 EUR).  Na voljo je ogromno terminov od februarja pa vse do konca maja. Tudi termin za prvomajske praznike (27. 4. – 4.5.2016 – 328 EUR).

Prtljaga: 
V ceni letalske vozovnice imate vključen en kos ročne in en kos dodatne prtljage.

V kolikor boste iskali termin, ki bo vam najbolj ustrezal vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (angleška stran Momondo).

Abu Dhabi

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi cenovno ugodno namestitev v Abu Dhabiju. V zelo dobro ocenjenem hotelu Al Diar Dana boste v terminu od 18.2. do 24.2.2016 za 6 nočitev v dvoposteljni sobi odšteli samo 293 EUR (146,5 EUR na osebo, če potujeta dva skupaj). Rezervacija poteka preko strani Momondo.. Glejte spodnjo sliko:

Hotel Al Diar Dana

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo na Booking.com in preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj v vaš kraj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

VIZUM

Slovenski državljani za vstop v Združene Arabske Emirate (za obdobje do 90 dni v kateremkoli 180 dnevnem obdobju) vizuma ne potrebujejo.

(Visited 337 times, 1 visits today)
0