Mumbai (Indija) – trgovsko in finančno središče Indije čaka, da ga spoznate iz prve roke. Gre za najbolj naseljeno mesto v Indiji in peto najbolj naseljeno mesto na svetu. Je hkrati tudi odlična izhodiščna točka za raziskovanje preostalega dela čudovite Indije.

V tej ponudbi so vam na voljo termini od januarja do vključno marca 2016.

Ljubljana – Mumbai (Indija) – Ljubljana

Povratna letalska vozovnica vam je v terminu od 5.3. do 16.3.2016 na voljo za neverjetnih 297 EUR in to kar iz Ljubljane.

Na voljo je kar nekaj terminov od januarja do marca 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo na Booking.com in preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj v vaš kraj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

Vizum!

Indija je uvedla elektronski vizum (e-vizum), ki slovenskim državljanom omogoča vstop v Indijo preko 16 mednarodnih letališč. Podrobnejše informacije so dosegljive na naslednji povezavi https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html oz. na Veleposlaništvu Indije v Ljubljani. Več si preberite TUKAJ.

(Visited 693 times, 1 visits today)
0