Kazahstan; Privoščite si 14 dnevno turo po Kazahstanu. Dežela, ki ponuja ogromno raznolikosti in je po velikost deveta največja država na svetu. Almaty, Astana, Aktau, Oskemen in številna druga mesta vas pričakujejo. Vredno si je ogledati katedralo Zenkov, Kok-Tube Hill s fantastično panoramo, spomenik zamge vezan na domovinsko vojno, veliko jezero Almaty in še in še.

Primer letalske karte: Milano – Almaty (Kazahstan) – Milano

Iz letališča v Milanu so vam na voljo super ugodne povratne letalske vozovnice v Kazahstan (Almaty). V terminu od 5. do 19. marca 2016 lahko tja in nazaj poletite za samo 238 EUR. V ceni vozovnice imate poleg osebne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage.

Na voljo so termini v februarju in marcu. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (angleška stran Momondo).

Milano - Kazahstan - Milano

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno in udobno namestitev blizu središča mesta. V hotelu Astra Almaty boste za nočitev v dvoposteljni sobi z vključenim zajtrkom odšteli le 35 EUR (17,5 EUR na osebo na noč, če potujeta dva skupaj). Preverite TUKAJ.

Astra Hotel Almaty

 

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo na Booking.com in preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

POMEMBNO – VIZUM!

Slovenskim državljanom vizum je potreben. Več informacij kako ga pridobiti in kje, dobite TUKAJ.

(Visited 541 times, 1 visits today)
0