Last minute za Dominikansko republiko. Če iščete popoln pobeg na toplo, bližino morja in ste zelo fleksibilni z datumi potovanj, potem je tole idealna ponudba za vas. Dominikanska republika skriva in ponuja precej več kot zgolj lažerno poležavanje na plaži čeprav tudi to sredi zime pri nas še kako paše.

Na voljo je sicer samo en termin in sicer od 29.1. do 12.2.2016, a se letalske vozovnice dobi super poceni. Iz Benetk že za 375 EUR, iz Zagreba za 425 EUR.  Sledite celotnem prispevku kako opraviti rezervacijo.

Primer last minute karte Koln – Punta Cana – Koln

Najprej opravite rezervacijo povratnega leta na relaciji Koln – Punta Cana – Koln v terminu od 30.1. do 11.2.2016 po fantastični ceni 225 EUR. V ceni imate vključen en kos osebne prtljage, a bo ta dovolj za destinacijo kamor odhajate. 🙂

Primer karte Benetke – Koln -Benetke

Zdaj, ko imate karte za Dominikansko republiko, pa poiščite še ugodno povezavo iz Benetk. Povratno letalsko karto na relaciji Benetke – Koln – Benetke dobite v terminu od 29.1. do 12.2.2016 po fantastični ceni 150 EUR. V ceni imate vključen en kos osebne prtljage.

Primer karte Zagreb – Koln – Zagreb

S Kolnom lahko najdete tudi zelo ugodno povezavo iz letališča v Zagrebu. Povratno letalsko karto na relaciji Zagreb – Koln – Zagreb dobite v terminu od 29.1. do 12.2.2016 po fantastični ceni 200 EUR. V ceni imate vključen en kos osebne prtljage.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo na Booking.com in preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah ali v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

VIZUM – POMEMBNO – NIKAR NE POZABITE!

Slovenski državljani potrebujemo za obisk Dominikanske republike tudi vizum. Kje in kako ga pridobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 817 times, 1 visits today)
0