Teheran (Iran);  Tokrat super ponudba za nekoliko drugačno destinacijo – na Bližnjem Vzhodu. Obiščite čudoviti Iran, nekoč imenovan Perzija. Vse več popotnikov se odloča, da razišče to še precej neraziskano državo. Priča boste veliki gostoljubnosti domačinov in fascinantni puščavski arhitekturi, pistacij pa se boste verjetno najedli za celo življenje. 🙂

Primer: Munchen – Teheran (Iran) – Munchen

Iz Munchna lahko v Iran poletite že za 159 EUR. Primer na sliki velja za termin od 18.2. do 2.3.2016. Še nekaj primerov, ki smo jih našli:

23.2. – 4.3.2016 – 159 EUR

3.3. – 11.3.2016 – 159 EUR

25.2. – 9.3.2015 – 159 EUR

 

Prtljaga:
V ceni letalske karte imate vključen en kos osebne in en kos “check-in” prtljage.

Na voljo je ogromno terminov od januarja pa vse do konca meseca marca. V kolikor boste iskali termin, ki vam najbolj ustreza vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Iran, letalska karta

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo na Booking.com in preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

VIZUM

Slovenski državljani potrebujejo vizum za vstop v IranTuristični vizum za vstop do 14 dni z namenom turističnega obiska je možno pridobiti na naslednjih letališčih: Imam, Khomeini, Mehrabad, Shiraz, Tabriz in Mashhad. Več informacij dobite tukaj:

http://www.mzz.gov.si/si/predstavnistva_po_svetu/azija_kavkaz_in_bliznji_vzhod/iran/

(Visited 252 times, 1 visits today)
0