New York – mesto, ki nikoli ne spi. Obiščite Broadway, nadvse zanimive muzeje, Empire state building, “little Italy”, China town, poskusite pristni ameriški fast food in uživajte v fantastičnih muziklih ter seveda – šopingu brez katerega ne gre.

Tokrat se vam ponuja odlična priložnost, da “the big apple” obiščete iz Munchna za super ceno – povratna letalska karta že za 362 EUR. Leteli boste z letalsko družbo AirBerlin, v ceni vozovnice pa imate vključen en kos osebne prtljage.

Primer karte Munchen – New York – Munchen

Na sliki spodaj je termin od 10. do 19. februarja 2016 (362 EUR), po podobni ceni pa so vam na voljo še številni drugi termini za odhode in povratke od februarja do marca 2016.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

New york

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo na Booking.com in preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 213 times, 1 visits today)
0