Brazilija; fanatastična ponudba za popotovanje v Brazilijo – Rio de Janeiro. Tja in nazaj iz Ljubljane za neverjetnih 485 EUR. Obiščite Brazilijo še pred občutnim dvigom cen, ki bodo posledica letošnjih olimpijskih iger.

Karta: Amsterdam – Rio de Janeiero (Brazilija) – Dusseldorf – 285 EUR

POZOR!

Bodite ZELO PAZLJIVI pri tej ponudbi. V osnovi gre za kombinacijo letalskih vozovnic iz Amsterdama v Rio de Janeiro, od tam pa potem nazaj v nemški Dusseldorf. Poiskali smo ustrezno povezavo z navedenimi letališči iz Ljubljane. Pri vračanju iz Dusseldorfa v Ljubljano je časovnica zelo kratka (2h 20 minut)! Pazite na morebitne zamude, saj ne gre za povezene lete!

Najprej rezervirajmo letalsko vozovnico iz Amsterdama v Rio in od tam povratek v Dusseldorf. Gre za tako imenovan “open-jaw” let.

Poiskali smo termin 1. marec – 15. marec 2016 za vsega 285 EUR. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezne termine vam svetujemo, da iščete TUKAJ.

Še nekaj primerov datumov po podobni ceni:

1.3. – 21.3.2016
8.3. – 21.3.2016

Karta: LJ – Amsterdam – Dusseldorf – LJ 200 EUR

Zdaj, ko imamo karto za Rio de Janeiro, rezervirajmo še let v Amsterdam iz Ljubljane in povratek iz Dusseldorfa v Ljubljano. Za zgoraj naveden primer je cena povratne letalske karte 200 EUR (termin 1.3. – 16.3.2016). POZOR! Pri povratku je časovnica zelo kratka (samo 2 uri in 20 minut razlike med letoma). Pazljivo ob morebitnih zamudah, saj ne gre za povezane lete.

VIZUM

Slovenskim državljanom do 90 dni vizum ni potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest mesecev na dan vstopa v Brazilijo.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo na Booking.com ali preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

(Visited 723 times, 1 visits today)
0