Arkansas (ZDA) – obiščite po velikosti 29. največjo zvezno državo ZDA. Izsledili smo super ugodne povratne letalske karte za skok v ZDA iz nam bližnjega letališča v Zagrebu. Na voljo vam je kar nekaj terminov in sicer od februarja pa vse do konca maja. Nekaj predlogov najdete tudi spodaj. Tja in nazaj lahko poletite že za 379 EUR.

Zakaj obiskati Arkansas? Preberite celoten blog zapis našega prijatelja in sobloggerja – Luke, ki v zadnjih letih ogromno potuje in vam lahko deli marsikater nasvet. Preberite “Road trip – Arkansas in okolica”. 🙂

ZG – Arkansas (Fayetteville) – ZG

Termin na sliki spodaj je od 13. februarja do 22. februarja 2016 (379 EUR). Na voljo so vam tudi nekateri drugi termini. Nekaj primerov:

Od 12. do 21. marca 2016 – 387 EUR
Od 9. do 18. aprila 2016 – 398 EUR
Od 7. do 16. maja 2016 – 385EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Na voljo je kar nekaj terminov od februarja do maja 2016.

Arkansas letalske karte

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo na HotelsCombined in preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 242 times, 1 visits today)
0