Zanzibar (Tanzanija) – številni majhni otoki, rajske peščene plaže in poletje praktično skozi celo leto vas bodo zasvojili. Čas je za nepozaben dopust in to v terminu naših praznikov.

Primer letalske karte v Zanzibar iz Benetk

V februarju in marcu lahko iz Benetke najdete zelo ugodne povratne letalske karte v čudoviti Zanzibar. Na sliki spodaj predstavljamo primer in sicer v terminu od 8. do 20. februarja 2016 za vsega 474 EUR. Gre pa za kombinacijo letov z letalskim družbam Flydubai in Emirates.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da za iskanje uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz do letališča

Poiskali smo tudi cenovno ugodno namestitev v Zanzibaru v terminu od 9. do 20. februarja 2016. V hotelu Mnana Lodge boste za 11 nočitev v dvoposteljni sobi in vključenim zajtrkom, odšteli neverjetnih 301 EUR oziroma 151 EUR na osebo (če potujeta in bivata dva skupaj). Ponudbo najdete preko spletne strani Booking.com – TUKAJ. Z rezervacijo pohitite, saj se kapacitete hitro polnijo.

Za namestitev prav tako priporočamo, da preverite tudi ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ.

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 1.007 times, 1 visits today)
0