Potpodnoge opis: Miami, Florida – izredno živahno mesto, ki je deležno ogromno sonca skozi celo leto. Prav tem trenutku (16.1.) je tam prijetnih 20 stopinj in predstavlja eno odličnih izhodišč za raziskovanje ZDA. Zaradi bližnje Kube, se v lokalnih barih in lokalih še kako čuti njen pridih. Mesto, ki vam bo poleg čudovitih plaž in pestrega nočnega življenja ponudilo tudi ogled številnih športnih prireditev (NBA, NFL, NHL).

Od januarja do marca 2016 so vam na voljo zelo ugodne povratne letalske karte za obiska Miamija, ZDA. Tja lahko poletite za vsega 336 EUR iz letališča v Milanu (primer spodaj v terminu od 9. do 16. marca). Po tej ceni je možno najti tudi druge termine.

V ceni vozovnice (z letalskim prevoznikom Air Europa) imate vključen en kos osebne in tudi en kos “check-in” prtljage. Super.

V kolikor boste iskali vam najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Potpodnoge: primer karte v Miami iz Milana

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo na Booking.com in preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 293 times, 1 visits today)
0