Letalske karte na Kubo – 16. največji otok na svetu in država, ki jo enostavno morate obiskati. Dom slovitih cigar, čudovitih plaž, prijaznih ljudi in seveda nepozabne salse. Gremo v trope na Kubo!

V današnji akciji lahko z letalsko družbo Aeroflot iz Zagreba ali Budimpešte poletite že od 508 EUR (povratna letalska karta). Na voljo je kar nekaj terminov od januarja do aprila. V nadaljevanju prispevka predstavljamo dva primera – oba v enakem terminu od 29. marca do 12. aprila.

Prtljaga:
V ceni je vključen en kos osebne in en kos “check-in” prtljage. Odlično.

Primer karte iz Budimpešte

Na sliki spodaj je primer od 29. marca do 12. aprila (14 dni) po ugodni ceni 508 EUR za povratno karto. Na voljo je kar nekaj terminov od januarja do konca aprila 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin z letom iz Budimpešte vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Primer letalske karte iz Zagreba

Na sliki spodaj je primer od 29. marca do 12. aprila (14 dni) po ugodni ceni 508 EUR za povratno karto. Na voljo je kar nekaj terminov od januarja do konca aprila 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin z letom iz Zagreba vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo na Booking.com in preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališč v Zagrebu ali Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

Do Budimpešte se vam splača odpeljati tudi z lastnim avtom, saj so stroški nizki, parkirnina na letališču pa izredno ugodna. Cene parkinga lahko preverite TUKAJ.

(Visited 379 times, 1 visits today)
0