Japonska – gremo v Tokyo! In to kar iz bližnje Budimpešte! Tokyo – japonska prestolnica, ki združuje pridih modernega in stik s tradicionalno kulturo, povezano z mistično in zanimivo zgodovino. Fantastično izhodišče za obisk gore Fuji in jezera Ashi. Dežela vredna obiska, ki vas nikakor ne bo pustila ravnodušne… V današnji akciji je zares dostopna po fantastični ceni.

Na voljo je veliko terminov od septembra, pa vse do konca decembra 2016. Tudi v času krompirjevih počitnic (28. oktober – 11. november) – primer spodaj.

Prtljaga:
V ceni imate vključen en kos osebne in en kos “check-in” prtljage. Super.

Japonska; primer letalske karte iz Budimpešte

Primer na sliki spodaj velja za termin od 28. oktobra pa vse do 11. novembra 2016 (14 dni). Cena po kateri so vam na voljo vozovnice z najboljšim letalskim prevoznikom ta hip (Qatar Airways), pa je zares fantastična – 359 EUR.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Podobne cene lahko najdete za termin od septembra do decembra 2016.

Japonska, Tokio, letalske karte

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi zelo dobro ocenjen hotel v Tokiu – Flexstay Inn Tokiwadai. V njemu boste za 13 nočitev v dvoposteljni sobi v terminu (29.10. – 11.11.2016) odšteli samo 701 EUR (351 EUR na osebo). Imate tudi možnost kasnejše BREZPLAČNE odpovedi rezervacije. Pohitite z rezervacijo, saj je število prostih sob omejeno. Za ogled hotela in morebitno rezervacijo kliknite TUKAJ.

Za namestitev prav tako priporočamo, da preverite ponudbo na preostalih hotelih portala Booking.com in preko portala AIRBNB možnost najema stanovanja – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

Do Budimpešte se vam splača odpeljati tudi z lastnim avtom, saj so stroški nizki, parkirnina na letališču pa izredno ugodna. Cene parkinga lahko preverite TUKAJ.

Vizum

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben.

(Visited 352 times, 1 visits today)
1